day&night beauty | de Pijp
Prijslijst

Schoonheidsspecialiste Geaneta

Terug
Geaneta van Day and Night Geaneta van Day and Night Geaneta van Day and Night
Afspraak maken
Bekijk de Google reviews Reviews Schrijf zelf een review
Schrijf een review over Geaneta
Voornaam
Achternaam
Werkt bij
Instagram
See more from Instagram
See less from Instagram
Interview

'Doe gewoon net even ietsmeer en laat de mooisteversie van jezelf zien datverdienen we allemaal!'


Lees het interview met Geaneta

MOOI HAAR IS ALS SOUL FOOD

Van kinds af aan leerde mijn moeder me mijn zusje te vlechten en de contouren van mijn broertje in te scheren. Ze beschreef het als goed koken; �Als je alle ingredienten en stappen netjes en met liefde zet, krijg je vanzelf een mooi resultaat.� Maar ook als ik iets verkeerd deed kreeg ik het maar al te goed te horen. Zondagmiddag was het vaste prik samen met mijn nichtjes bij mijn oma elkaars haar invlechten. De liefde voor mooi haar was er en is altijd gebleven.

Na het ROC begon ik meteen bij een Black Hair salon in de Bijlmer, maar na een tijdje miste ik de uitdaging. Bij de Cybersalon in het hart van Amsterdam leerde ik een andere wereld kennen die me erg beviel. Jaar na jaar ontwikkelde mijn vaktechnische kennis, kreeg ik meer verantwoordelijkheid en groeide mijn klantenkring. Na een aantal jaar voelde ik dat ik klaar was voor het ondernemerschap.

VAN VLECHTEN NAAR COMBI-KEUR EXTENTIONS

Mijn liefde voor vlechten is inmiddels mijn specialisme. Het is de basis van de manier waarop ik extentions zet. Met mijn vaste adresjes voor goed haar help ik mijn klanten snel aan een totaal ander kapsel, waarvan ze daarvoor dachten dat het niet mogelijk was. Ik kan er van genieten als ik met extentions all out kan gaan in combinatie met mijn kleurtechnieken. Maar met hetzelfde plezier stijl evengoed een bruidskapsel of knip ik mijn mannelijke klanten. Daarnaast staat service voorop in alles dat ik doe, mensen vergeten dat het om de details draait. Daar probeer ik goed op te letten juist die puntjes op de i.

SOCIAL MEDIA HOUDT ME OP DE HOOGTE

Zoals ik naar het haar van mijn oudere nichtjes op feestjes keek toen ik jonger was, check ik nu geregeld social media, blogs, red carpet awards en music video�s. Ik volg een aantal Black Hair salons uit Brooklyn New York, die me dagelijks blijven verassen. Maar ook hip hop sterren als Rihanna geven me een goed idee van wat er speelt. Het inscheren, kleuren, vlechten, je ziet het allemaal voorbij komen. Mensen zijn niet meer zo voorzichtig als het op verandering aankomt en dat doet me goed.

NET DAT BEETJE MEER

Het valt mijn klanten vaak op dat ik heel nauwkeurig en netjes werk. Ik ben blij dat dat ik van jongs af aan er al op gewezen ben dat goed genoeg niet telt, het moet geweldig zijn! Met mijn achtergrond en werkervaring tot nu heb ik inmiddels een eigen stijl ontwikkeld. De trots die mijn familie deelt in de manier waarop we ons haar zien probeer ik ook mee te geven aan mijn klanten. Veel mensen staan versteld van de verschillende kapsels die ik de afgelopen jaren heb gehad en het feit dat ik er elke dag een weer even anders uit zie. Maar juist daarmee probeer ik te laten zien wat er allemaal kan als je net dat beetje extra aandacht besteed. Ik denk vaak �Dat kan toch anders! Niet weer zo�n nat staartje en hoppa de deur uit. Doe nou net even meer, dat verdienen we allemaal! Ik geloof echt dat het een groot verschil kan maken in zelfvertrouwen en uistraling en wil daar zo veel mogelijk mensen mee helpen.

COUPEKAMELEON!!PERFECTIONISTOOG VOOR DETAIL

Mijn profiel


Opleiding:
allround opleiding 2009 (afgerond ROC Amsterdam)

Gewerkt:
Cybersalon

Favoriete eten:
Surinaams eten!
Italiaans
Spaanse tapas
Sushi
Indonesi�s
en nog veel meer.

Favoriete vakantielanden/steden:
vaak naar Suriname ;)
Londen
Barcelona

Volgende vakantieland:
Bali !!!